Dé occasionspecialist in de regio!

Occasions

Zoekt u een eigentijdse occasion, personenauto of lichte bedrijfswagen? Bij ons vindt u ruim 50 betrouwbare occasions. Wat dacht u van de stoere broer van Toyota: Lexus IS 300 Hybride Executive

Zoekt u een eigentijdse occasion, personenauto of lichte bedrijfswagen? Bij ons vindt u ruim 50 betrouwbare occasions. Wat dacht u van de stoere broer van Toyota: Lexus IS 300 Hybride Executive

Ruime keus in occasions

Natuurlijk hebben wij naast deze robuuste Lexus IS uit 2014 nog veel meer eigentijdse en betrouwbare occasions. Op onze occasionpagina vindt u een aanbod van ruim 50 occasions.

De aanschaf van een occasion is een zaak van vertrouwen. De auto van uw keuze moet immers in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en voor een redelijke prijs.

Met een VETOS No-Nonsense occasion heeft u altijd 12 maanden 100% zekerheid en mobiliteit!

Wij leveren bij deze occasions de VETOS mobiliteitspas waarmee u 24/7 een beroep kunt doen op de BOVAG alarmcentrale, bij pech of een ongeval, in binnen- of buitenland!

Occasions in elke prijsklasse

Wij hebben ook ‘goedkopere’ occasions, natuurlijk altijd met APK en onderhoudsbeurt! En uiteraard worden al onze occasions vanaf € 4.500,= afgeleverd met BOVAG garantie.

Zoekopdracht!

Ons ruime aanbod wisselt snel. Mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geef ons dan een zoekopdracht!

Via ons landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Al onze auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK. Een geruststellende gedachte.

Bezoek onze occasionsite of kom naar onze showroom voor mooiste en beste occasions uit de regio!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0299 - 371856 info@wamo-autocentrum.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0299 - 371856

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×