Overname WAMO

Autobedrijf WAMO uit Edam is verkocht aan werkplaatschef Stephan Okkerman en André Reijner jr. (Autobedrijf Reijner). Voormalig eigenaar Martin Nierop geeft na 30 jaar het stokje door. Het bedrijf blijft VETOS Merkspecialist.

 

Samen sterk

Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven is de key waar het allemaal om draait! Autobedrijf WAMO is al jaren een bekend bedrijf waar u terecht kunt met uw Toyota, maar waar ook andere merken welkom zijn. Martin heeft weloverwogen zijn bedrijf verkocht. Martin: “Na 30 jaar geef ik graag het stokje door, ik heb het volste vertrouwen in Stephan en André. Het bedrijf is bij hun in goede handen.”


Van links naar rechts André sr., André jr. en Stephan

 

WAMO Autocentrum Okkerman & Reijner Okkerman & Reijner Okkerman & Reijner

André jr. neemt Autobedrijf Reijner van zijn vader André sr. over. Samen met Stephan neemt hij het bedrijf van Martin over. Stephan kent het bedrijf vanaf dat hij op zijn 16e als poetser in dienst kwam bij WAMO. De kans om het bedrijf over te nemen nam hij met beide handen aan. Stephan: “Een heerlijk vooruitzicht, het contact met André is er al jaren. We maakten altijd al gebruik van elkaars kennis over systemen en andere merken auto’s. Voor ons een logische stap om dit avontuur samen aan te gaan.” André: “Ik begon bij mijn vader nu zo’n 10 jaar geleden op m’n 17e. Ik leerde het vak van mijn vader. Na een paar goede gesprekken besloten Stephan en ik WAMO over te nemen. Mijn vader komt bij ons in dienst, hij heeft 25 jaar ondernemerschapservaring en is gespecialiseerd in o.a. diagnose. Een hele welkome aanvulling van ons bedrijf. We zijn er klaar voor!”

 

Wat verandert er voor u

Deze bedrijfsovername brengt voor de Toyota rijder geen merkbare veranderingen met zich mee. Team WAMO blijft vernieuwen en investeren in kennis en bijvoorbeeld nieuwe gereedschappen. Ze zijn up-to-date geschoold en blijven natuurlijk ook in de toekomst trainingen volgen.

 

Sterk in elk merk!

Van een unieke samenwerking naar een eigen bedrijf! Team WAMO heeft veel kennis van TOYOTA én de universele merken. U kunt terecht voor onderhoud, reparatie, APK en voor een betrouwbare occasion. Graag tot ziens op de vertrouwde plek, Oosterhuizerweg 7 in Edam!

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stap gerust eens binnen! Stephan en André staan voor u klaar!

 

Contact

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0299 - 371856 info@wamo-autocentrum.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0299 - 371856

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×