Uw Toyota specialist regio Purmerend en voor onderhoud en APK

Dé onderhoud specialist voor uw Toyota in regio Purmerend!

Dé onderhoud specialist voor uw Toyota in regio Purmerend! WAMO Autocentrum Okkerman & Reijner Edam is als VETOS dealer gespecialiseerd in Toyota en is door de VETOS aangesteld voor de regio Purmerend.

Elk VETOS lid is specialist in Toyota en dient aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen, zo ook WAMO Autocentrum Okkerman & Reijner Okkerman & Reijner Edam.

Het VETOS dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Toyota, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud, apk & reparatiesgarantieleasefinancieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud in Purmerend voor Toyota

VETOS dealer en merkspecialist voor Toyota, WAMO Autocentrum Okkerman & Reijner Okkerman & Reijner Edam is een vertrouwd adres in de regio Purmerend voor uw onderhoud.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Toyota. De monteurs van de VETOS dealers zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Toyota en laten zich zeer geregeld bijscholen bij de Toyota importeur! Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Wij doen onderhoud en APK voor alle merken, dus u bent met elk automerk van harte welkom!

Gewoon aankomen is het allerbeste!

Afspraak Maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0299 - 371856 info@wamo-autocentrum.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0299 - 371856

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×